Ovaj puta nam je ljeto bilo zaista dugo i toplo, pa nas je malo iznenadilo kad smo iz sandali morale uskočiti u topliju obuću. Ako ste i vi od onih koje je ovo prijelazno razdoblje dočekalo nespremne, imamo spas u zadnji čas – donosimo pregled trendi zimske obuće koju možete uhvatiti u našoj novoj kolekciji!

Do prije nekoliko godina bilo je nezamislivo da se zimske čizme uklope u street fashion outfit. No, itekako je moguće i stylish! Naš prijedlog su crne tajice, ovesized džemper, štucne i crvene čizme.

Dodatci od umjetnog krzna su doborodošli u svakoj kombinaciji! Pa se tako u našoj kolekciji jesen/zima 2018. Detalji od krzna mogu pronaći na zimskim jaknama, parkama, kožnim jaknama ali i na obući. Krzno je detalj koji će tvoj outfit učiniti zanimljivim i mladalačkim. IN su dakle debeli potplati i toplo krzno, ali su vrlo atraktivne i vezice i kopče u stilu planinarske obuće. A boje? Boje želimo sve. Od neutralnih boja pa sve do žarko crvene.

Kad je u pitanju zimska obuća vrlo često damo prednost funkcionalnosti nad estetikom. No, ove godine ne mora biti tako! Ultra popularan hit među trendsettericama ove godine je obuća na vezanje. Bez obzira na to da li se radi o robusnoj zimskoj obući ili o nježnijim modelima, detalji na vezanje su must have!

Dakle, ove smo godine poludjeli za čizmama! U hladnijim danima se mogu kombinirati sa mini suknjama, debelim čarapama i kaputima jarkih boja. A šal zanimljivog uzorka će zaokružiti cjelokupni styling.

S obzirom na to da nas je iznendadio zimski ugođaj, važno je doskočiti mu u outfitu koji to prati. Naravno, ne želimo da vam bude hladno na nižim temperaturama, pa predlažemo da za svoju novu obuću odaberete onu koja je kvalitetna, izdržljiva i trendy. Tako ćete moći dulje boraviti na otvorenome, a vaš će izgled biti besprijekoran!