Mislimo da smo svi jedva čekali povratak ovog trenda. O njemu ne trebamo posebno govoriti jer on priča sam za sebe – trapez hlače vole jednostavno sve ljubiteljice mode! Ako si i ti jedna od onih koje su jedva čekale njihov povratak onda moraš pogledati kako smo ih mi kombinirali.

Prisjetimo se kratko začetaka hlača koje se šire od koljena na dolje. Obožavali su ih hipiji u 70-ima, a ubrzo nakon toga su potpuno zaludile svijet mode. Razlikujemo trapez koji se lagano širi, dakle ne prelazi preko obuće. Zatim boot-cut trapez, odnosno trapez koji se širi toliko da jedva prekrije obuću. I naravno, za one ekstravagantne tu je trapez koji svojom širinom uvelike premašuje obuću.

Jedna od osnovnih karakteristika hlača na trapez jest da veliča žensku figuru, jer pristaje djevojkama uskih, ali i širih bokova. Elegantno djeluju u oba slučaja, jer naglašavaju linije ženskoga tijela, te vizualno daju simetriju građi. Vrlo su rado kombinirane za elegantne prigode.

Trapez traperice možemo kombinirati uz sve i zato ih o-bo-ža-va-mo! Košulje, džemperi i oversized džemperi s njima tvore kombinaciju koja ne može proći nezamijećeno. Trapez traperice same po sebi ne trebaju mnogo detalja, jer je sam njihov kroj dovoljno interesantan. Tek možda sitni rez na koljenu ili promjena u nijansama boje. Ono što je must have uz trapez traperice je zanimljiva torba.

Iako se veselimo povratku ovog kultnog komada, ne smijemo zaboraviti da je tu još nekoliko must have trendova za sve trendsetterice, kao što je to animal print na trapericama. A uz traperice visokog struka ćemo čak i u business kombinacijama izgledati elegantno.

Ne želimo vas požurivati, no čim su se trapez traperice smjestile na naše virtualne police postale su bestseller.. A mi ne želimo da ostanete bez svoj novog omiljenog para traperica – zato požuriteeee!