Zašto volimo jesen? Jer tada izvučemo iz ormara tople, udobne i mekane stvari. Ooooo da, to je ono pravo vrijeme kada slojevito oblačenje dolazi do izražaja, a mi uvijek izgledamo trendy.

Možda si jedna od onih sretnica koja može raditi od kuće, onda u svom ormaru moraš imati nekoliko dobrih komada tajica koje ćeš kombinirati sa džeperima. Tada su dobrodošli džemperi ludog printa ili oversized džemperi. Znači, takav outfit treba biti topao, ali ne smije ograničavati kretanje. Kad odabereš tajice i džemper ili majicu s kapuljačom za radni outfit od kuće, znaš da si uvijek spremna na pauzu za vrijeme koje ćeš otići na kavu ili brzu šetnju. I uvijek sa stilom!

Ako si od onih koje si i u uredu mogu priuštiti casual styling onda će tvoj odabir zasigurno pasti na džempere zanimljivog kroja. Naglasak na tvoj casual outfit u tom slučaju će dati otvorena leđa ili ramena, detalji na leđima i nabori. Ovakvi džemepri su zaljubljeni u „wet look“ tajice ili tajice u izgledu kože. A traperice naprosto obožavaju!

Ne samo na poslu, i u slobodno vrijeme moraš osvojiti modnu scenu! Zato ove jeseni odaberi džemper u trendi boji, traperice i sve to upotpuni kardiganom ili kaputom ravnog kroja. Crvena budna ili plišane jakne su za one malo odvažnije. Ili možda baš pravi izbor za jesenski outfit? Ne zaboravi da će čizme ili gležnjače ovim kombinacijama dati „final touch“.

Za kraj ne smijemo zaboraviti sportski stil koji nam uvijek priušte majice s kapuljačom. Ove su sezone apsolutni hit dulje majice koje mogu glumiti haljine. Ako ipak majice s kapuljačom nisu tvoj prvi odabir, sigurni smo da pletenim džemper-haljinama iz naše nove kolekcije nećeš moći odoljeti!

Ponovimo – Što moramo imati u ormaru ove jeseni? Udobne tajice, oversized džemper i parka jaknu i zimsku obuću! Zimske avanture mogu početi!