Donje rublje zauzima sve veću i važniju funciju u kombinaciji outfita. Započnimo sa time da pomno odabrano donje rublje može izazvati osjećaj samopouzdanja tokom cijeloga dana. Što će se pozitivno odraziti na sve aspekte djelovanja. Iako ga nitko ne vidi ispod odjeće, mi znamo da je sexy donje rublje tamo i to nam daje polet da osvojimo svijet.

Osim „klasične“ funcije koju donje rublje ima ima i funciju da zagrije atmosferu noćima, posebno u ovim hladnim noćima. Sexy donje rublje nije opcija, ono je i must have svake žene koja zna što želi. A kupovina izazovnog donjeg rublja vrlo je često dar koji ćete priuštiti sebi, ali i svojoj boljoj polovici također.

Kad smo već kod darivanja, a znamo da je prosinac vrijeme darivanja – onda vam želimo šapnuti kako je čipka dar koji će oduševiti svakoga. Bez obzira na to da li ćete se odlučiti za samostojeće čarape, set grudnjak i gaćice, bodi ili bodystocking s ovakvim poklonom nećete nikoga ostaviti ravnodušnim.

Jedan od nama omiljenih komada donjeg rublja su bodiji. Mogu se kombinirati na bezbroj načina, a njihova praktičnost, posebno u zimskim mjesecima, je nemjerljiva. Razne boje, čipka i detalji su ono što ih čini posebnima, a uz traperice, hlače i suknje visokog struka slažu se odlično! Vjerujemo da imaš već svoj omiljeni bodi, ali njih nikad dosta. Jer bezbroj je kombincija koje možeš uz njih stvoriti – od poslovnog stila pa sve do opuštenih večeri u krugu prijatelja.

Nadamo se da već razmišljaš o kombinacijama za glamurozne zabave koje dolaze. Kolekcija donjeg rublja je ove godine svestrana. Pa se tako bodiji mogu odjenuti ispod sakoa, bralette ispod čipke, a za savršenu figuru odaberite steznik koji će naglasiti sve vaše atribute, a neće se vidjeti ispod svečanih haljina.

Mi smo se jednostavno zaljubili u donje rublje iz nove kolekcije! I idemo odmah birati što naručiti… Ideš i ti?