Ljeto je sve toplije i toplije, kao i naša nova kolekcija kupaćih kostima! Ostavit će te bez daha! Spoj boja, raznih uzoraka i detalja učinit će ovo ljeto nezaboravnim. Bez obzira voliš li više jednodjelni kupaći kostim ili dvodjelni, znamo da se ovdje krije tvoj novi omiljeni!

Aktualna ponuda kupaćih kostima savršeni je izbor za mnoge ljetne avanture. A mi posebno volimo bikini. Zato smo odabrali najluđe, najveselije i najrazigranije modele, boje i uzorke! Dvodjelni kupaći kostim je najbolji kada želiš preplanulu put. A kada se poželiš malo sakriti od sunca skokni u hlad. Uz šareni kupaći kostim sa uzorkom ćeš i tamo biti primjećena. Zato se prepustite ljetnim vibracijama i uživajte na godišnjem odmoru.

Izležavanje na suncu, uz morske valove i ljetni povjetarac pravo su vrijeme da se pokaže sva raskoš ljetne mode. Jednobojni modeli kupaćih kostima uz atraktivne detalje u kombinaciji sa haljinama za plažu i laganim modnim detaljima stvaraju bezbroj modnih kombinacija. Zato je važno da se u torbi za plažu ove godine pronađu jednobojni bikiniji, a uz kalsičnu crnu ili bijelu nećete pogriješiti!

Novi modeli kupaćih kostima nisu zaboravili na romantiku.. Dizajn inspiriran ženstvenošću iznjedrio je paletu rozih boja, cvjetnog uzorka i kupaćih kostima sa volančićima. Za sve one koje žele biti trendy dok se uz dobru knjigu prepuste mašti.

Za one divljeg srca tu su divlji uzorci. Možda nisu svi odvažni da bi odabrali kupaći kostim sa animal printom, no zasiguno je mnogo onih koji točno znaku kako uz svoj stav kombinirati ovakav uzorak. Zamislite samo da na ovaj kupaći kostim dodate laganu ljetnu haljinu i koktel uz zvukove muzike na after beach party-u… Woooow, mi jedva čekamo novi dan da odjenemo novi kupaći kostim!

Zašto? Zato jer ovog ljeta zabava ne prestaje!