Pozdravimo proljeće u stilu i otkorakajmo u ljeto s ljetnim komadima odjeće koje nikako ne smiješ propustiti! Na listi vrućih »must-have« komada su posebni vratni izrezi s otvorenim ramenima i upadljivim detaljima na rukavima. Cvijetni uzorci, roza boja, ležerne teksture, haljine s volanima, ripped jeans.... Lista modnih trendova za kojom ćete poludjeti BAŠ sve!


Kao i uvijek, jeans ostaje onaj koji zaokružuje svaku modnu priču. Ove sezone neka bude romantičan. Ripped jeans neka bude obilježen romantikom i pastelnim bojama (umjeto buntovnog stila) – u stilu ljubavi, mira i romantike 80.-ih godina. NAŠ SAVJET: na jeans dodaj još našitke ili značke da tvoj izgled bude unikatan!

Prirodna paleta proljetnih boja će se iz proljeća prenijeti u ljeto! I mi smo baš LUDI za pastelno roza bojom i plavom, stoga smo veseli da ćemo ih nositi i dalje! Najvažnije je da kombiniranje tih boja ne poznaje granice! Možeš se odlučiti samo za jednu i dodati modne dodatke u drugoj boji! Ruksaci, šarene narukvice, tenisice i dodaci metal sjaja – TO JE ONO što će zaokružiti tvoj SAVRŠENI outfit!

Mali detalji koji će ovog ljeta biti naglašeni su prije svega volančići na rukavima i rubovima odjeće. Tako će obična majica u trenutku postati nešto posebno i biti prava nadogradnja osnovnih komada. Iako...niti ovdje nema posebnih pravila... što su veći detalji, više će biti uočljivi! I naravno – trendy!

Tvoja ljetna sezona će biti jednostavno takva da ćeš se u svoju odjeću jednostavno zaljubiti! Požuri sa shoppingom jer su ljetni artikli već na raspolaganju i čekaju tvoj shopping! Neka tvoj izbor modnih želja postane pravo ljubavno pismo!- bademode