Niti jedan outfit nije dosadan, pa tako niti onaj za plažu. A da bi postao još zanimljiviji dodajte mu nakit! Ove godine zato tvoja torba za plažu treba sadržavati: bikini, sunčane naočale, ručnik, dobru knjigu i nakit za tijelo. Jesmo li još nešto zaboravili? Hm. Nismo, samo tome dodajte osmijeh. I savršena ljetna kombinacija je tu!

Na plaži smo najljepše kad smo opuštene, bez šminke i mnogo dodataka, ali ipak postoji poneki detalj koji će privući našu, ali i tuđu pažnju… U pitanju je nakit koji se može nositi na plaži, ali i u mnogim drugim kombinacijama. Naime, nakit za tijelo se odlično slaže uz jednostavni dvodijelni kupaći kostim. Minimalistički kupaći kostim i lančić za torzo su prava ljetna kombinacija! A osim toga, može se kombinirati uz razne druge trendi komade. Što će uz topove, haljine, sandale i torbice stvoriti stil koji osvaja.

Ali komad nakita zbog kojeg će sve oči biti uperene u tvoja stopala je lančić za gležanj. Toliko efektan komad, koji te istovremeno neće ometati u aktivnostima na plaži. Mi za ovo jednostavno nemamo riječi , možemo samo reći WOW i brzo odabrati svoj novi omiljeni lančić za gležanj.

Čak i oni koji ne vole previše nakit, ne mogu odoljeti kada je u pitanju prsten! No ovoga puta to nije običan prsten, to je set prstena. Osim što će se super uklopiti u ljetne oufite, možete ih nositi tokom cijele godine, ali i odlučiti da li ćete nositi samo jedan, dva ili cijeli set.

Posebno bi smo se htjeli osvrnuti na ogrlice. Ogrlice uz vrat, jednostavni lančić ili set lančića uz lepršavu haljinu ili laganu bluzu odiše razigranošću i elegancijom na svakom koraku. Nama se posebno sviđaju setovi lančića sa sitnim detaljima koji se mogu nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama.

Sigurno se sad pitate gdje naći ovaj super nakit? Pa naravno – u našoj online ponudi!