Znaš li kako začiniti opuštene ljetne dane? Znaš li kako postaviti modne trendove i na plaži? Želiš li biti glavna atrakcija ovoga ljeta? Naravno da da! Pa ako nemaš još uvijek ideju koji kupaći kostim izabrati ovoga ljeta, ovaj tekst je za tebe. Donosimo ti najmodernije kupaće kostime, a na tebi je da obabereš svoj omiljeni i uloviš ljetne vibracije!

Stigli su nam topli dani, ljeto se približava, a ti već razmišljaš o novoj destinaciji na kojoj ćeš provesti ljeto… Da bi godišnji odmor prošao nezaboravno, trebaju ti i neki ljetni rekviziti, a to su: kupaći kostim, haljina za plažu i osmijeh! Sad ti samo ostaje da odabereš kupaći kostim za sebe u ponudi gdje možeš pronaći bikini, tankini, monokini ili kupaći kostim za punije. Pa počnimo redom.

Bikini je must have. Bikini je kao baza svake ljetne garderobe, a uz ostale modele kupaćih kostima, zasigurno imaš i bikini, bez kojeg se jednostavno ne može. Osim na plažu bikini se može nositi i u raznim dnevnim i večenjim kombinacijama, kada ćemo ga kombinirati sa končanom majicom ili haljinom. Bikini je najpopularniji među modnim entuzijastima, jer nudi kombinacije više trenova u jednom! A osim toga, osigurat će ti prekrasan preplanuli ten. Zato ih mi obožavamo!

Monokini se vratio na velika vrata i svaka djevojka koja prati modu za svoj je ljetni outfit već odabrala neki moderan i zanimljiv dizajn monokinija. Promatrajući monokini manje je više. Oni slave žensku figuru i senzualnost. A na plaži ćeš privući poglede i muške i ženske publike uz samo jedan odjevni komad. Kad se popodnevni odmor već polako pretvori u većernju zabavu, na monokini stavi ludu haljinu za plažu i spremna si za tulum do zore!

Tankini je nastao kao kombinacija dvodijelnog i jednodjelnog kupaćeg kostima. Gornji je dio više kao ljetna majica, a donji dio su gaćice, no vizualno izgleda kao da je to jednodjelni kupaći kostim. Zato je savršen za osobe osjetljivog tena, a obožavaju ih svi od manlađih pa sve do onih starijih. Od kad se tankini pojavio kao dio ljetne mode teško ga je skinuti sa trona. A praktičan je utoliko što je dovoljno na njega staviti samo kratke hlačice i spremna si za šetnju gradom!

Svi misle da su kupaći kostimi za punije dosadni, no naša nova kolekcija dokazuje upravo suprotno. Vesele boje, ludi dizaj, šljokice i uzorci su ono što će skrenuti pozornost sa eventualnih nesavršenosti i naglasiti sve ženske atribute. Zato, palac gore za kupaći kostim za punije!

Što čekaš… Brzo odaberi svoj novi kupaći kostim!