Ženske torbice su čudo. U njih nema toga što ne stane. Ponekad mi žene volimo pretjerati pa u njih natrpamo sve što treba i što ne treba. Ali bez obzira na to, bez torbica ne možemo! Bilo da su one male torbice, velike torbice, ruksak, pismo torbica, vrečasta torbica, ma mi ih volimo, a i želimo imati sve! Zato smo se mi potrudili i u našu ponudu dodali torbice za kojima ćete poludjeti na prvi pogled!

Prije nego krenemo predstaviti cijelu kolekciju, moramo vam skrenuti pažnju da će vas male torbe spasiti od toga da ih prenatrpate nepotrebnim stvarima. Pa onda, u onim trenucima, kada trebate samo osnovno odaberite malu torbicu.

Male torbice iz naše nove kolekcije su slatke, ženstvene i ono najvažnije ukrašene detaljima. Cvjetni uzorci ili zakovice? Hmmm.. Pa može i oboje, jer ćeš sigurno ponekad poželjeti biti ženstvena, a ponekad ćeš se ipak odlučiti za pomalo rokerski stil. A zakovice su za to najbolji detalj.

Mislili smo i na ljubitelje vintage torbica, kao i na one kojima čije se torbe trebaju uklapati u poslovni stil. Pa se iz naše kolekcije mogu onda odabrati neutralne, pastelne ili crna boja, koje uz jedinstven kroj i zanimljive detalje čine da torba bude glavni element poslovnog outfita. A osim toga njihova veličina će osigurati da vam u ovakve torbice stanu rokovnik, dokumenti i mnogo drugoga uz osobne stvari, naravno.

Htjeli bi posebno istaknuti crvene ženske torbe, koje svaku odjevnu kombinaciju podižu na neku posebnu razinu. Bez obzira da li se odlučite za veliku torbu, manju torbi ili lakiranu crvenu torbu nećete proći nezamjećeno. A kako već znate, da je crvena hit boja sezone, onda ste već sigurno razmišljale koji bi se crveni detalj najbolje uklopio u vaš osobni stil! Naša preporuka je zato – crvena torba!

Znamo i da se polako bliži vrijeme raznih proslava. A da pokrijemo svaku vašu potrebu za kvalitetnim modnim dodacima, pomno smo odabrali i nekoliko modela svečanih torbica. Pa ako ste već odabrale svečane haljine, onda je pravi trenutak da se odabere torbica koja će pasati uz nju.

Da ne mislite kako nismo mislili i na opuštene dnevne kombinacije donosimo i mali dio onoga što se skriva na našim virtualnim policama. Baggy torbice, veselih boja, odlično se slažu uz traperice. Zato brzoooo kupi novu torbicu, pozovi prijateljicu i prošetajte sa svojim novim torbicama gradom.

Znamo, odabir nije lak… Ali da li si odabrala već svoju novu omiljenu?- bademode