Ako volite modu i otkrili ste što je ove godine na modnim pistama, već znate da SVI vide crvenu ove sezone! Prvo se pojavila u ljeti i sve do jeseni 2017. crvena će biti svugdje – od glave do pete skupa s dodacima. Bez obzira je li NAJTOPLIJA nijansa, sviđa nam se što može biti maštovita za nositi – ovdje smo da ti pomognemo s artiklima iz naše trgovine!

Crvena haljina treba biti na listi za kupovinu ove jeseni! Naravno, nismo svi dovoljno hrabri da izaberemo potpuni stil u ovoj jakoj boji. Stoga, za početak izaberi torbicu i nakit u nježnoj crvenoj boji. Imamo više izvrsnih modnih dodataka u našoj ponudi i dobijemo nove svakodnevno. A crveni modni dodatak je postao najpopularniji među modnim ljubiteljima. U svakom slučaju... žene nikad nemaju dovoljno torbica i nakita!

Sada imaš izabran svoj osnovni komad (da, mi baziramo cijeli izgled oko torbe!) i vrijeme ja za priču o odjeći. Crvene haljine za svaku prigodu su ovdje! Ne samo da otkrivaju ramena, nego – izgledaju fantastično dobro s crvenim dodacima! Ako imaš posebnu priliku, spoji haljinu s cipelama ili nokte za kupovinu u subotu s bijelim tenisicama Converse.

>> torbice- bademode