Maturalna zabava je vrlo važan trenutak u životu svake djevojke. Očekuje se s ushićenjem, a haljina je ono čemu se pridaje posebna pažnja. Važne su tu i cipele, i nakit i frizura, ali haljina za maturu je glavna! Ona se bira mjesecima unaprijed kako bi ostavila neizbrisiv trag na svakom koraku maturalne zabave. Pa nas zanima da li si već odabrala svoju haljinu za maturu?Ako nisi, ništa ne brini, stižemo ti upomoć!

Pripremili smo pregled modela koji su u trendu. A u našoj se ponudi može pronaći još mnogo haljina, od onih elegantih, preko klasičnih, pa sve do onih izuzetno sofisticiranih. U potrazi za savršenom haljinom provest ćete vrlo lijepe trenutke, pa za onda to putovanje ne bi započelo sa nama.

Za glamuroznu pojavu odaberi dugu haljinu sirena kroja. Detalji na toj haljini ili detalji koje ćeš kombinirati uz nju če učiniti tvoj ulazak teatralnim i svima ćeš oduzeti dah na trenutak. Za haljine ovog kroja nije čak niti jako bitno koju ćeš boju odabrati, važno je samo da uz nju poneseš osmijeh!

Škljokice, šljokice, šljokice! Bez njih ne može proći niti jedan svećani trenutak u tvom životu. Tako je i sa trenutkom kada biraš haljinu za maturu. To je tvoj dan, i taj dan trebaš blistati. A ako tome mogu pomoći šljokice – zašto da ih ne iskoristimo? Ako odabereš haljinu sa šljokicama, pazi samo da onda frizura i modni dodaci budu nešto manje naglašeni.

I kratke haljine su dobrodošle na maturalnu zabavu. Neka to bude zanimljiv kroj veselih boja i uzorka, koji će istovremeno naglasiti tvoju nježnu, ali i razigranu stranu. Uz njih kombiniraj udobne cipele i zabava može trajati do duuuuugo u noć.

Ne možeš biti kraljica mature, ako ne slijediš modne trendove! Zato nemoj izostaviti haljine sa širokim rukavima, čipku i volane. Ove godine modni trendovi naglašavaju žensku ljepotu i senzualnost, zato ih iskoristi u najvećoj mogućoj mjeri. A tko zna, možda upoznaš i svoga kralja. ;)

Maturalna zabava je jedan od rijetkih trenutaka kada moraš zablistati u punom sjaju. Zato nemoj prepustiti sve slučaju i odaberi odmah savršenu haljinu za maturum jer su to uspomene kojih će se uvijek sa radošću sjetiti.

A sada brzo zaviri u našu ponudu svečanih haljina i otrij što ona sve skriva.>> svečane haljine
>> nakit
>> rublje- bademode