Promatrajući retrospektivu mode, možemo primijetiti da je ista imala fokus uglavnom na mršavicama. Zadnjih nekoliko godina vidimo rast zanimanja kada su modeli za punije u pitanju. I mi smo dio tog trenda, pa smo u svojoj ponudi posebno mjesto dali PLUS SIZE odjevnim komadima. Jeste li spremne zaviriti u more novih trendy krpica?

Kao i do sada znate da se u našoj ponudi skriva odjeća za punije. Nije na odmet naglasiti, kako se tu može naći za svakoga po nešto. Od donjeg rublja, preko majica, hlača, pa sve do svečanih haljina i kupaćih kostima. Uvriježeno je mišljenje kako su plus size komadi dosadni i neatraktivni, ali naša nova kolekcija dokazuje sasvim suprotno.

Sezona je svečanih događanja, pa ste i vi tako zasigurno dobile pozivnicu za vjenčanje, rođendane ili razne druge prigode. A da takvi događaji ostanu zapamćeni treba vam – svečana haljina! Ono što želimo istaknuti su haljine za punije. Jedinstveni dizajn, protkan detaljima čipke, cirkona i volana je ono što će oduševiti i one najzahtjevnije. Nije na odmet spomenuti da tamne boje vizualno sužavaju, no nemojte da vas to spriječi u odabiru nekih drugih boja!

Ono što nas posebno raduje je ljeto! I svakim je danom sve bliže. A kako bi spremno dočekali ljeto, moramo nabaviti svoj omiljeni kupaći kostim na vrijeme. Kupaći kostimi za punije iz naše kolekcije igraju se sa motivima, oblicima i vješto skrivaju nedostatke veličajući obline i ženstvenost. Bez obzira da li si više tip za bikini, tankini ili monokini, u našoj ćeš kolekciji pronaći pravi kupaći kostim. To će biti onaj kupaći kostim koji će te vjerno pratiti od prve jutarnje kave uz more, preko cjelodnevnog izležavanja na plaži pa sve do večernjih zabava kada ćeš preko njega staviti laganu haljinu za plažu. To znači da uz novi kupaći kostim tvoj opušteni godišnji odmor može početi!

Onda, još niste pregledale našu novu PLUS SIZE kolekciju? Samo požurite, dok su još vaše veličine na zalihama!