Zanima li te što smo pripremili za tebe u novoj sezoni? Posebno puno NOVIH STVARI! Novi artikli dolaze svakodnevno pa smo dobro opskrbljeni novom kolekcijom. Još je bolja sada, ima više trendi artikala nego ikad! (Naravno – potpuno se slažemo da ljeto još nije gotovo pa su LJETNE HALJINE još NA VRHU!) Pogledajmo koji trendovi će nas osvojiti u nadolazećoj sezoni!

Nikad nemaš dovoljno torbica, ovo je znanstvena činjenica (barem za ljubiteljice mode)! U ljeti i u svoje slobodno vrijeme nećeš nositi puno stvari sa sobom – osim na plažu – pa su male torbice više pri ruci. Ali čim se vrijeme pogorša, trebat ćeš nešto da spremiš dodatnu odjeću za hladno vrijeme. Stoga se prostrane torbe upravo vraćaju. Možeš nositi sve što ti treba da dođeš na posao ili u razred.Gotovo je obvezno dodati ostale modne dodatke u torbu! Kratke ogrlice su pravi hit! One održavaju ravnotežu između elegancije i mode za svaki dan! Zato ih možeš kombinirati s elegantnom odjećom kao i s ležernom odjećom za svaki dan.


Ali ovo je tek početak. Očekujemo nove komade odjeće svaki dan. Očekujemo da će tunika i lagane modne veste, koji su se već dokazali postati veliki modni HITOVI. Dodaci s izgledom krzna, stražnji detalji... Što će nas još iznenaditi?


- bademode