Ooooooo, ljeto nam je službeno stiglo! Pa smo odlučili s vama podijeliti što to sve morate imatu u torbi za plažu ove godine. Dakle, prvo torba za plažu mora biti u nekoj trendy boji. Zatim morate imati ručnik, kremu za sunčanje, sunčane naočale, dobru knjigu i naravno kupaći kostim! !

E sad kad smo došli do kupaćeg kostima, važno je odabrati onaj koji će vas pratiti cijelo ovo dugo toplo ljeto! Ove je godine naglasak na detaljima – volani, šljokice, prugice i neizostavni cvjetići. Cvjetići se na kupaćim kostimima ove godien pojavljuju kao uzorak, ali i kao aplikacija. Što se vama više sviđa? Mi bi ih najradije imali sve!

Možemo početi od bikinija, koji je neizostavan dio svake torbe za plažu. To je tvoj vjerni pratitelj na plaži od jutra pa do večeri. Bikini je savršen za svaku figuru, a posebno naglašava obline. Što je još super ako odabereš bikini? Pa to da ćeš uz njega dobiti najbolji ten. Zato, ako spojiš sunce, more i novi bikini nema te osobe koja se za tobom neće okrenuti na plaži!

Uz bikini must have ovog ljeta je monokini. Dizajneri su si dali oduška ove godine kad su monikiniji u pitanju. Zato se u novoj kolekciji kupaćih kostima može pronaći dizajn koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Špacige su one koje će i najobičniji monokini učiniti spektakularnim, ali tu su još i razni uzorci i detalji. Ono što je super kod monokinija je da dodaš kratke hlačiće i spremni ste za ispijanje koktela u beach baru ili opuštenu šetnju gradom. A kad se zabava nastavi do kasno u noć, dodaj ljetnu haljinu uz monokini i plesni podij je tvoj!

Nova kolekcija skriva i nešto za one sa osjetljivom kožom, one koji se ne vole puno izlagati suncu ili one koji žele sakriti neki manji nedostatak – zato je tu tankini! Dvodjelni kupaći kostim, koji izgledom podsjeća na jednodjelni. Njegov jedinstveni dizajn će naglasiti obline uz maksimalnu udobnost. Gornji dio izgledom podjeća na top, pa će se tankini lako kombbinirati u u opuštenim dnevnim ili večernjim kombinacijama.

Sad kad ste naučile što sve trebate imatu u torbi za plažu , osmijeh na lice i osvojite ovo ljeto!