Ako se nas pita koža je oduvijek (i zauvijek) u modi! Baš poput kožnih jakna koje su već godinama neizostavni komad odjeće svake trendesetterice, tu su i kožne tajice. Da li je to radi svog rokerskog štiha ili je u pitanju nešto drugo? Na tebi je da sama presudiš!

Davno je prošlo vrijeme kada su se uske hlače nosile samo od strane vitkih djevojaka. Danas ih nosimo svi – niske i visoke, mršave i debele, bez ili sa oblinama – kožne tajice su već nekoliko sezona totalni modni hit proljetne sezone, kako kod nas, tako i diljem cijeloga svijeta.Baš poput omiljenih traperica, u ormaru uvijek moraš imati i omiljene kožne tajice. Zašto? Pa recimo da se, osim što su udobne i praktične, lako kombiniraju uz razne outfite.

Srećom, današnja nam moda diktira da je sve nespojivo spojivo, te je upravo to još jedna briga manje za nas! Naime, osim što odlično idu na tenisice ili cipele, bez problemaidu i na štiklu ili čizme tako da sa njima jednostavno ne možeš pogriješiti! Što se tiče odjevnih kombinacija dnevni casual outfit u njima je uvijek rado viđen, a za večernji izlazak u kombinaciji sa cipelama na visoku petu nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Za one malo hrabrije: kožne tajice + ugly sneakers + oversize gornji dio trenirke naš je top styling tjedna. Usudiš li se?

Nadamo se da smo te makar malo inspirirali sa današnjim člankom. Ukoliko je odgovor potvrdan izaberi svoj primjerak kožnih tajica između Shirlene ili Zelina modela. Ukoliko ovaj put nismo doprjeli do tebe, nema problema - posjeti našu online stranicu i pronađi sama inspiraciju i to iz udobnosti vlastitog doma.Može li bolje?