Jedan od najvažnijih datuma u tvom kalendaru je kupovina odjeće za hladnije dane – jakne, kapute – bez njih ne možeš kroz zimu! Obično, taj period počinje kada vrijeme postane hladnije, kada počnu kiše i kada se počnu nositi dugi rukavi ispod kožne jakne (koja je neophodna cijele godine), koja postane nedostatna. Ključna stvar je da, kada počnemo oblačiti jakne, može biti i trenutak kada više ne možemo odoljeti tajicama ispod naših hlača. ;) A ako nosite dugi kaput, produžit ćete ovaj trenutak barem neko vrijeme. Ali sada, ovdje je glavno pitanje - kakva će odjeća biti IN ove sezone?

Modne su smjernice ponovno sklone podstavljenim jaknama. Budući da ima dosta mogućnosti - kratka jakna ili kaput - nije previše važno što ćete odabrati, obje su navedene na popisu najpopularnijih predmeta ove sezone.

Sljedeći super hit su kaputi koji izgledom podsjećaju na kožu s krznenom detaljima. LUDA KOMBINACIJA, zar ne? A ovo je nešto novo ove sezone! Dodaci od krzna trebali bi biti najveći, u različitim bojama - vjerujte, istaknut ćete se!

Za one koji se zaklinju opuštenosti i mladenačkom izgledu, tu su i duže jakne - opet, krzneni detalji su i dalje popularni!

ŠTO ĆETE ODABRATI?

- bunde
- kaputi
- hoody- bademode