Jakna, kaput ili samo majica s kapuljačom ... Ono što ćeš odabrati ovisi o vremenu, osjećanju i trendovima. Ali ove će sezone biti ćeš više no iznenađena jer klasični modeli s novim modnim smjernicama postali su tako atraktivni da ćeš teško odrediti koji model tople odjeće zaista želiš. Jesi li već primijetila koji će modni trendovi obilježiti modni svijet ove zime?


Kaki boja. Ili maslinaste zelene boje. Ove nijanse su one koje niste mogli izbjeći. Zelena boja je postala prava atrakcija, a ako to odaberete, ove godine ćete biti najmoderniji! Kaki boja može se pojaviti u nekoliko različitih nijansi, čak i vojni uzorak se vratio! A svi modni entuzijasti iznenađeni su ovim trendom! Kaki boja izvrsna je za kombiniranje ostalih modnih komada jer je gotovo neutralna. Slično crnoj, bijeloj i sivoj - sve druge boje mogu se ukusno kombinirati do savršenog stylinga. I upravo zbog toga, u modnom svijetu, uzbuđeni smo zbog ovog trenda, koji je ove godine uzeo inicijativu zimske odjeće! Kahaki boja je obvezna! Moderna alternativa može biti tamno plava, bež i crna. Za one koji su odvažni, ovaj put pravi izbor je crvena! Ova paleta boja će biti s nama do kraja zime!

Detalji u izgledu krzna su posebni. Kapuljače i topla unutrašnjost uvijek su bili gotovo obvezni modni trend zimskih jakta. Ove godine još uvijek postoji nešto posebno, budući da su trendi ove atraktivne boje - uglavnom roza i neonska roza dvije su najpopularnije i zanimljive! Tako smo također otkrili najpopularniju kombinaciju ove sezone: kaki i neonska roza za krznene detalje! A kada se čini da nema više mašte za moderno iskustvo, otkrivamo nešto novo ...

Šljokice i vez. To je ono što čini jedinstvenim model jakne. Šljokice na rukavima za najodvažnije, izvezen sa sjajnim konfetima za one više romantičnne. Opet, stvoren je čitav niz kombinacija modnih dizajna. I to je ono što ćete primijetiti ove godine na jaknama! Možete odabrati što vam najviše odgovara. Dostupne su i različite duljine. Ako ste više prikladni za jaknu ili kaput koji pokriva vašu stražnjicu - naći ćete sve u bezbroj kombinacija.

Osim što će impresionirati vizualni izgled, uvjerit će vas i na kvalitetu i korisničko iskustvo. Podstavljene jakne će vas pratiti ove zime na svakom koraku, pružit će vam udobnost, toplinu i zadovoljstvo u nadolazećem godišnjem dobu!

Za svaki dan. U hladnim danima, majice s kapuljačom uvijek je dobro odabrati! Tople, udobne i moderne. Ako ste zimogrozni, možete ih nositi ispod jakne. Ili ih nosite za ugodne popodne. Šaljivi zatvarači, različiti uzorci, šavovi i teksture! Za svaki stil i savršenu završnicu stylinga ove jeseni i zime!

- DŽEMPERI

- Elegantne haljine- bademode