Bliži nam se vrijeme kada ćemo sjediti ispod bora i odmotavati poklone u krugu obitelji uz kuhano vino i pregršt kolača… A da bi blagdansko vrijeme bilo savršeno potreban ti je i outfit koji to prati. Šljokice, boje, perlice, zimski uzorci, čipka – sve se to uklapa u savršen blagdanski outfit.

Imamo nekoliko prijedloga za tebe, pa krenimo!

Ako si ti domaćin ovogodišnjeg božićnog ručka tada je haljina Pepa pravi izbor! Jednostavan kroj midi haljine u kombinaciji sa božićnim uzorcima, kao što su djeda mraz, pahuljice i borići učinit će da se o tvojoj haljini priča sve do slijedećeg Božića! U ovoj ćeš haljini svakim svojim korakom širiti sreću i veselje.

Za one koji žele na obiteljski ručak doći u opuštenom, ali i dalje modernom stilu – predlažemo toooooopli džemper TEAGAN u kombinaciji sa tamno plavim trapericama. Bijela, plava i crvena uz prave uzorke daju osjećaj tople zime. Neka ovaj džemper unese toplinu i razigranost u blagnadno vrijeme.
Za one koji ipak više vole eleganciju, tu je džemper ZAIDA, mekani i čupavi, tamno plave boje sa detaljima od perlica. Bez obzira da li uz ovaj džemper odabereš suknju, tajice ili traperice, nećeš ostati nezamijećena, a dašak elegancije će se osjetiti prilikom svakog pokleda na tvoj outfit.

Zvijezda tu, zvijezda tamo, zvijezde svugdje… Božić jednostavno ne može proći bez zvijezdica. Ovog Božića zvijezda budi ti – majica NORMAN će se saaaavršeno uklopiti u blagdansku atmosferu! Ali i ne samo to, ovo je džemper koji ćeš moći vrlo lako kombinirati i u mnogim drugim prilikama!

Odaberi savršeni outfit za ove blagdane i neka ti na tome svi zavide!

>> SVEČANE HALJINE- bademode