Komad koji se iz 90-ih vratio ravno u naše ormare i ne silazi sa trona must have komada je zasigurno bodi. Bodi je u svojoj naravi bio zamišljen kao jednostavan odjevni komad, uglavnom za ispod odjeće. No to se uvelike promijenilo i bodi je dobio vrlo važnu ulogu u mnogim kombinacijama.

Bodi je praktičan i pristupačan cijenom. Casual kombinacije će učiniti udobnima, večernje zanimljivima, a u nekim će situacijama vrlo lako zasjeniti i svečane haljine. I sve to uz vrlo malo truda. Odlična kombinacija uz bodi su suknje visokog struka, paper bag hlače, a posebno se vole bodiji i traperice.

Dakle, sad je potpuno jasno koje ćemo komade nositi 2019. godine, no to nije sve. Svoju ćemo ženstvenost lako istaknuti uz trendy majice i bluze. To su naravno, klasična bijela bluza, koja i nije tako klasična su ukrašene volanima i sličnim detaljima. Bluze čipkastih i prozirnih materijala koje su slatke i zavodljive istovremeno. Uzorci koji su vladali prošle sezone, a ne žele iz naših ormara niti ove godine su prugice, cvjetići i animal print. Ako već nemate sve uzorke u ormaru – obavezno nadopunite sa novim komadima!

Uz bijelu, svaki ormar pod obavezno mora imati nekoliko komada crne boje. Ne samo da ju je najlakše kombinirati nego izgleda vrlo atraktivno. Za večernje kombinacije predlažemo traperice visokog struka, crni bodi, visoke pete i ultra popularni plišani kaput. Za sportsku eleganciju, samo cipele na petu zamijenite tenisicama. Ne zaboravite i na bodjije koji su uglavnom u službi donjeg rublja, mogu lako postati trendy komad outfita – u kombinaciji sa sakoom ćeš postići WOW-efekt!

Od prvog susreta sa bodijima pa sve do sada, postali su naš prvi izbor! Pa su se tako i na police naše online trgovine smjestili najpoželjniji komadi za novu godinu. Jesi li odabrala već svoj novi omiljeni?