Temperature su vrlo visoke, a mi smo već uskočili u ljetne haljinice. Volančići, cvjetići, ludi krojevi i razni drugi detalji su ono što se može pronaći na ljetnim haljinama. Možemo ih kombinirati uz tenisice, balerinke, espadrile… ali mi ih najviše volimo uz sandale !

Za jutarnje ispijanje kave i šetnje gradom odaberite natikače! One su must have ovog ljeta za svaki street style outfit. Posebno ako odabereš jedinstveni dizaj sa cvjetinom detaljima. Mi smo odabrali nekoliko svojih omiljenih komada i jednostavno se ne odvajamo od njih više. Bez obzira da li ih kombiniramo uz traperice, haljine ili kombinezone, uz njih smo uvijek trendy. Osim za izgled, ocijenili bismo ih sa 5+ za udobnost!

Remenčići su ponovno IN, pa su se tako pronašli i u novoj kolekciji sandala! A tu bi posebno istaknuli gladijatorice, koje i u dnevnim i večernjim ourfitima izgledaju savršeno! U kombinaciji sa casual bluzom, kratkim hlačicama i torbicom podignut će outfit u neku novu dimenziju mode.

Za onaj trenutak kada vaš outfit treba voditi glavnu riječ predlažemo odabir haljine i veličanstvenih sandala na platformu. Zamislite samo bezbroj kombinacija u kojima će se razigrane ljetne haljine savršeno slagati sa udobnima, elegantnima i uvijek trendy sandalama na platformu. Odvažna crvena ili klasična crna? Možda neutralne ili pastelne boje? Bez obzira koju boju odabereš za svoje nove omiljene sandale važno je da učine tvoje ljeto nezaboravnim. I ne zaboravi na detalje… Čak i najmanji detalji čine razliku!

Sigurno već znate da je bijela boja haljina ona koja će obilježiti ljeto. Razlog više da se uz nju kombiniraju sandale ludih boja, oblika i detalja! Hej, ne zaboravi torbicu i ljetna avantura može početi!