Nakon dugih zimskih mjeseci i slojevite odjeće, stiglo nam je toplo vrijeme. A kad je vani toplo moramo... Što? – Skinuti sve nepotrebne slojeve odjeće sa sebe i zablistati u novim krpicama. Prije nego vam predstavimo najpoželjnije haljine i kombinezone ove sezone, dat ćemo vam mali savjet. Prvo napravite proljetno čišćenje ormara, a zatim nabavite neki novi trendy komad, koji će označiti tvoje ljeto!

Kažu da šećer dolazi na kraju, ali mi ne možemo dočekati da vam predstavimo ljetne haljine iz nove kolekcije! Cvijeće je jednostavno preuzelo glavnu ulogu kada su ljetne haljine u pitanju.

Mi to zamišljamo ovako... Za opuštena jutra u gradu, biramo kratke haljine veselih boja. Naravno, ne trebamo naglašavati, da je cvjetni uzorak prisutan. Uz ovakav mladalački, veseli i razigrani outfit, jedino što ti treba su sandale i osmijeh.

Sigurno se pitate što obući svako jutro na posao.. E pa mi i tu predlažemo haljine na cvjetiće! Haljine midi dužine uz sako ili šal mogu izgledati vrlo profesionalno, a neke se haljine mogu nositi i kao tunike. Zapravo, nije važno kako ih nosimo, već da je cvjetni uzorak tu!

Za duge šetnje po plaži, večernje izlaske ili svečanosti odaberite duge haljine, lepršave i ženstvene. Većina ovakvih haljina su nježnih boja i izrazito romantične, no potkralo se i nekoliko tamnijih modela koji plijene pažnju u svakoj situaciji.

Čipkasta haljina? Da, naravno! Jer ljetne haljine ne mogu proći bez čipke. A najviše se nosi bijela, ružičasta i crvena. O dužini je teško govoriti, jer mi ih jednostavno, obožavamo sve... Zato se za one neodlučne mogu pronaći asimetrični krojevi.

Sezona festivala i svečanosti je već počela, a ništa manje ženstveni, za te prilike, nisu kombinezoni . Kombinezon je odjevni predmet koji će tvoj outfit učiniti savršenim svaki dan, svaki put i na svakom događanju! A zašto ti kažemo da je kombinezon MUST HAVE ove sezone – pa zato što kombinira dva najveća modna trenda: otvorena ramena i cvjetni uzorak!

Nova modna avantura je tu, jesi li spremna?