Korzeti su u proteklom razoblju već obilježili svijet mode. Zasluge idu prije svega sestrama Kardashian, a ako ćemo iskreno – izgledale su u njima ipak previše zategnuto. Iz pretjeranih ekstrema u svijet mode je stigao novi trend koji donosi prije svega eleganciju i na profinjen način naglašava obline. Široki remeni svih oblika su tu! Nemoj čekati jer je ovaj modni trend vrijedan tvoje pozornosti!


Primjetili smo ih na...

Dizajnerica Isabel Marant je svoje djevojke iz nove kolekcije obukla u elegantnu odjeću i na prvi pogled bi rekli da korzet nije u skladu s takvom vrstom odjeće. Ipak jest! Šareni printovi na remenu će oživjeti cjelokupni outfit i učiniti ga mladenačkim. Samo još ljetne sandale i ljetni styling je savršen!

Što izvan modnih show događaja?

Da li se pitaš kako možeš ovaj remen kombinirati sa svojom odjećom?Najmanji problem! Klasične elegantne haljine će također dobiti svjež izgled ukoliko oko struka dodate nešto novo! Na poslu, u shoppingu, u školi... bit će ih posvuda! Uvjereni smo da će osvojiti i tebe! Dodaj takav remen i u svoj ormar da ga možeš kombinirati uz običnu majicu i jeans. Možda i uz tuniku koje si se zasitila. Dobit ćeš potpuno novi izgled!

Ako ti se ovakav stil sviđa, predlažemo ti i ovo – odlično stoje uz kombinezone! Da li bi željela nešto ovako?


- bademode